Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adam Lambert az új király ?

 Adam Lambertként  Tért Vissza Elvis 


Elvis Presley homoszexuális lélekvándorlás reinkarnáció sorozat
Az emberiség nagyobbik fele hisz a lélekvándorlásban, és sokan úgy vélik, a híres emberek ismert személyek testében születtek újjá. Ma Elvis Presley különös visszatéréséről olvashatnak.
Adam Lambert 1982. január 29-én született, híressé az American Idol nevű tehetségkutatóban vált, ahol a nyolcadik évad második helyezettje lett. Habár stílusa merőben más, mint Elvis Presleyé volt, mégis többször felmerült: Adamben született újra a Király, aki 1977. augusztus 16-án halt meg.


Azért kezdték el vizsgálni, hogy Elvis Lambertben tért-e vissza, mert számos olyan fotót találtak, amely egymás mellé helyezve kísérteties hasonlóságot mutatott a két énekes között. Ennek ismeretében többen azonosságokat véltek felfedezni a két sztár életében is.


Lambert egy dologban nagyon különbözik Elvistől: ő a saját neméhez vonzódik
A kérdést tüzetesen vizsgálta Judy Hevenly neves amerikai spiritiszta, aki megállapította, hogy a Király lelke uralkodik Lambert testén, s Lambertből olyan hang szól, amilyen Elvisé lett volna, ha tovább él. Állítja: bizonyos magas hangok esetében abszolút tetten érhető, hogy olyan vokális megoldásokat használ, amilyeneket senki más nem tudott a világon, csak Presley.


Ezt követően asztrológusok is vizsgálni kezdték a hasonlóságot Lambert és Elvis között, és különös egybeesésre bukkantak: a két énekes születésekor a Vénusz, a Mars és a Jupiter éppen ugyanúgy együttállt, ráadásul – mivel Lambert kora reggel született – a Hold éppen úgy a Halak jegyében járt, akár Elvis esetében is.
Akik életszerűbb kapcsolatot kerestek, azok kiderítették, hogy Elvis Lamberthez hasonlóan valójában szőke, és ugyanúgy festett fekete hajjal vált híressé, mint évtizedekkel később az American Idol sztárja. Lambert kritikáiban számtalanszor megjelent: Elvisre emlékeztet a fiatal énekes.

elvislambert.jpg

Lambert számára hízelgő, hogy a Királyt látják benne, ám arra a kérdésre, hogy valóban ő-e Presley újratestesülése rendkívül szerényen válaszolt. – Nem tudom, hogy mennyi lehet ennek a valóságalapja ennek, mindenesetre nagyon jólesik, s ez egy gyönyörű ötlet – mondta a sztár.


Annyi bizonyos, hogy Elvis és Adam is rendkívül karizmatikus egyéniség, kiváló énekes és nagyon erős szexuális kisugárzással rendelkezik.