Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adam lambert Az Egyik legszebb ember?

Adam lambert az egyik legszebb ember?

 

 

adam-lambert-az-egyik-legszebb-ember-04231123.jpg.gif


 
 Adam Lambert lenyűgözi az embereket. Hogy mivel? A válasz egyszerű, hiszen egy tehetséges és csupaszív emberről van szó.

adam

Az American Idol szívtiprója, Adam Lambert, nemrégiben a Világ egyik leggyönyörűbb emberének lett titulálva az amerikai Paper Magazin szerint. Adam a stílusával, személyiségével és a viseleteivel nyerte meg magának a közönséget. A 30 éves tehetség elárulta, hogy komolyan veszi ezt a “díjat”, és azt is megoszotta velünk, hogy a régi (civil) Adam Lambert és a mostani (híres) között mindössze annyi a különbség, hogy a mostaninak több millió rajongója akad szerte a világon.

Rengeteg híres személy is osztja a véleményt, mely szerint Adam a legérdekesebb, legszebb, legtehetségesebb férfi az univerzumban. Barbara Walters, Oprah, Ellen, Jay Leno rajonganak érte, és el vannak bűvölve a belső kisugárzásától, a hihetetlen hangjától és attól, hogy mennyire humoros és aranyos személy. Az interjúi során intelligens, becsületes és komoly.

Adam tehát saját bevallása szerint ugyanaz az ember maradt, aki volt a hírnév ellenére. Szeretjük, ha nem szállnak el maguktól a hírességek nemde? Adam-nél ilyen probléma szerencsére nem merül fel…